



Телешко ангъс с джинджифил, розмарин и гъби
Хипоалергенна храна, без зърнени култури

Описание
Рецептата Телешко Ангъс с джинджифил, розмарин и гъби съдържа един единствен източник на протеин – телешкото месо Ангъс. Според диетолозите месото Ангъс се счита за едно от най-изисканите и качествени меса на пазара. То е сочно, крехко и лесно храносмилаемо, с много нисък холестерол и ненаситени мазнини.
СЪСТАВ
Телешко Ангъс – крехко месо (65%), бульон (28.7%), печурки (3%), джинджифил (2%), минерали (1%), масло от сьомга (0.2%), розмарин (0.1%).
Джинджифил: естествено противовъзпалително средство, което се бори с дихателните проблеми, артрита, диабета и храносмилателни проблеми.
Розмарин: много полезно лечебна билка, облекчава чревни и възпалителни проблеми. Стимулира кръвообръщението и нервната система.
Гъби: добър източник на растителни протеини, те се считат за алкализиращи и са добър източник на Витамини от група В.
Аналитичен състав
Белтъци (10.7%), фибри (0.5%), мазнини (6.9%), минерален състав (2.4%), влага (75%).
Метаболизируема енергия: 1181,6 Kcal / kg.
Разфасовка
400 гр.
Хранене на ден

* Ориентировъчни количества