Skip to content
kangaroo

Кенгуру с ананас, манго и спирулина

Grupo 1

ОПИСАНИЕ

Рецептата Кенгуру с ананас, манго и спирулина съдържа един единствен източник на протеини – Кенгуру. Месото от кенгуру е с ниско съдържание на мазнини и със високо съдържание на протеини и също е богато на витамини и минерали. Кенгурутата пасат различни диви билки, храсти и дървета и поради това месото им е богато на макро и микроелементи. Тъй като месото от кенгуру рядко се използва в храни за домашни любимци, то е идеално за лечение на кучета с алергии.

 

СЪСТАВ

Кенгуру – крехко месо (65%), бульон (28.4%), ананас (3%), манго (2%), минерали (1%), масло от сьомга (0.5%), спирулина (0.1%).

Ананас: укрепва имунната система, тък като е богат на Магнезий, Витамин В5, Фибри, Витамин С и Манган. Подобрява здравето и подпомага плавилното храносмилане.

Манго: укрепва имунната система и действа благоприятно при запек, като спомага изпражненията на кучето да са меки, редовни и безболезнени

Аналитичен състав

Белтъци (11%), фибри (0.4%), мазнини (5%), минерален състав (2%), влага (80%).

Метаболизируема енергия: 927’1 Kcal/kg.

Рецепта направена БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ, БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ АРОМАТИ И БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ КОНСЕРВАНТИ.

Разфасовка

400 гр.

Хранене на ден

*Ориентировъчни количества

Natural Greatness