Skip to content
filosofia-eng

Natural Greatness е много повече от марка храна за котки и кучета, това е естествена и природна програма за хранене. Любовта ни към животните ни накара да изследваме хранителните навици на вълците и рисовете – преките предшественици на кучетата и котките, с идеята да направим нашите рецепти гарантирано 100% натурални.

Подбираме най-подходящите протеинови източници от природата, добавяме плодове и зеленчуци в коминация с естествени витамини и минерали. Всяка една съставка е внимателно избрана за да допълни и балансира изцяло естественото хранене в подкрепа на всяка една система от тялото на любимците ни.

ЗДРАВЕТО Е НА ПЪРВО МЯСТО

От раждането, чак до старостта, храната е най-важния фактор определящ не просто продължителността на живота, но и неговото качество. С диетата любимците ни получават всичко, от което се нуждаят, от енергията необходима за всекидневните им занимания, до разнообразни хранителни вещества изграждащи тъканите и подържащи жизнените процеси в тялото им. Осъзнавайки важността на храната, която правим, Natural Greatness съдържа всички необходими хранителни вещества, в правилните пропорции, за да се радвате на здрав, красив и щастлив домашен любимец.

icon-1

Изключително вкусни и лесно усвоими рецепти, благодарение на високото съдържание на прясно месо и пълноценни белтъчини. Нашите диети се грижат за здравето отвътре и красотата отвън.

icon-4

Не използваме зърнени храни, лактоза, глутен, консерванти, подобрители на вкуса или оцветители. Така свеждаме до минимум риска от развитие на алергии, храносмилателни или кожни проблеми.

icon-2

Предлагайки първокласна храна използваме само продукти, одобрени за човешка консумация. Прясно месо и без никакви генно модифицирани съставки.

icon-5

Нашите продукти са 100% придобити по хуманен начин, под контрола на експерти – ветеринарни лекари и диетолози.

icon-3

Диетите ни съдържат натурални антиоксиданти, извлечени от свежи плодове и зеленчуци. Използваме само естествени консерванти като розмарин, витамин Ц и витамин Е.

icon-6

Глюкозамин и хондроитин – важни за подържане подвижността на ставите, сега и в бъдеще.

filosofia-eng-2

Държим храната ни да е здравословна и да поддържа любимците ни в перфекто състояние, но също така искаме и да им доставим удовоствие, консумирайки я. Преработваме продуктите използвайки инивативна, по-натурална американска система, която позволява директно включване на прясно месо. Така диетите ни освен по-полезни, стават и изключително привлекателни и апетитни

carne

ПРЯСНО МЕСО

prebioticos

ПРЕБИОТИЦИ

patata

ГРАХ И КАРТОФИ

citrico

ЕКСТРАКТ ОТ ЦИТРУСОВИ ПЛОДОВЕ

taurina

ТАУРИН

romero

РОЗМАРИН

salmon

МАСЛО ОТ СЬОМГА

huevo

ЯЙЦА

achionria

ЦИКОРИЯ

manzana

ЯБЪЛКИ

zanahoria

МОРКОВИ

calabaza

ТИКВА

espinacas

СПАНАК

malta

МАЛЦ

yuca+

ЮКА

arandanos

БОРОВИНКИ

tomate

ДОМАТИ

perejil

PARSLEYМАГДАНОЗ

Move to natural
Move to NATURAL Greatness!
Natural Greatness